image

РОБОТОДАВЦІ, А ВИ ГОТОВІ ДО ПЕРЕВІРКИ ДЕРЖПРАЦІ?

РОБОТОДАВЦІ, А ВИ ГОТОВІ ДО ПЕРЕВІРКИ ДЕРЖПРАЦІ?

У зоні ризику компанії, які мають неоформлених або невірно оформлених працівників, помилки у нарахуванні заробітної плати тощо.

Відповідальність за такі порушення: штраф від 3 723 грн і до 111 690 грн та адміністративна відповідальність для керівника організації.

На жаль, уникнути перевірки не вдасться - недопуск інспектора праці може призвести до накладання штрафу у розмірі 320 тис грн. Якщо у Вас виникли труднощі чи сумніви щодо готовності Вашого підприємства та працівників до зустріти інспектора Держпраці, наша компанія допоможе Вам підготуватися. Ми пропонуємо такі пакети послуг підготовки та юридичної підтримки під час перевірок: ✔️аудит кадрової та бухгалтерської документації; ✔️навчання персоналу підприємства алгоритму поведінки під час перевірки. ✔️цілодобовий юридичний супровід та підтримка підприємства під час перевірки; ✔️судовий супровід у справі про оскарження дій посадових осіб інспекції праці та відповідних документів. Перевірка прийшла, а Ви не готові? Не такий страшний вовк, як його малюють, коли з вами юристи, які знають, що робити. Щоб отримати безкоштовну консультацію юриста та комерційну пропозицію, пишіть на корпоративну пошту asmund.llc@gmail.com або телефонуйте 096 918 7597

Попередня новина Наступна новина