image

Юридичні консультації

Юридичні консультації

Вам не вистачає знань, аби скласти позовну заяву до суду, підготувати заяву про вчинення злочину? Ви не настільки компетентні у кримінальному праві, аби захистити себе в суді? Не можете більше слухати погрози від колекторів? Отримайте платні юридичні консультації в адвокатському об’єднанні «Асмунд», що надає правову допомогу через таку послугу як юридична консультація по телефону або під час особистої зустрічі з нашим юристом чи адвокатом.

Що ж являє собою консультація? Кожен із наших юристів та адвокатів може надати Вам платні консультації - ряд фахових порад, які стосуються Вашої справи. Саме для цього у нас працюють спеціалісти різних галузей:
- Сімейний адвокат. Ви можете обговорити зі спеціалістом шлюбні контракти, розірвання шлюбів чи визнання їх недійсними, обговорити питання щодо вирішення будь-яких питань, що стосуються дітей;
- Адміністративні спори. Ви можете проговорити зі спеціалістом поставити крапку в питаннях із державними інстанціями;
- Земельне право. Ви можете обговорити Ваше питання щодо земельних ділянок – отримання, поділу та інші;
- Складання юридичних документів. Спеціаліст проконсультує Вас у тому, як правильно скласти той чи інший потрібний Вам документ;
- Трудове право. Адвокат допоможе розібратись із Вашими питаннями, що стосуються безпосередньо Вашої роботи – незаконне звільнення, виробнича травма, протиправні дії начальника та інше;
- Банківське право. Спеціаліст проконсультує Вас, що робити у випадку банкрутства, якщо Ви є клієнтом;
- Кримінальне право. Консультація містить настанови про те, як захистити себе в суді та правильно підготувати документи;
- Центр відшкодування шкоди. Адвокат консультує про те, як отримати компенсацію чи відшкодування у разі втрати здоров’я, працездатності чи майна;
- Митні та міжнародні спори. Консультація про те, як здійснювати зовнішньоекономічну діяльність. Також адвокат дає настанови про те, як правильно вести документацію.
юридичні консультації

До прикладу, Ви потрапили в ДТП і Вас хочуть зробити винним. Ви не знаєте що робити? У такій ситуації не кожен зможе себе захистити та відстояти під час кримінального розслідування, адже не всі є компетентними у правових справах. У такому випадку Ви можете звернутися до адвокатського об’єднання «Асмунд» та отримати платні юридичні консультації. Що Ви отримаєте? Для початку, будете знати ситуацію з точки зору Закону України та отримаєте об’єктивну і чесну оцінку ситуації від компетентної особи. Тим більше після юридичної консультації юристом адвокатського об’єднання «Асмунд», Ви самі станете компетентною особою своєї справи. Звичайно, під час такої консультації адвокат по ДТП запропонує різні шляхи вирішення Вашої проблеми та підбере оптимальний для Вас.
 

Які є юридичні консультації?
- Платні юридичні консультації юриста чи адвоката по телефону або ж під час особистої зустрічі з юристом чи адвокатом.
- Юридична консультація може бути надана Вам в усній формі – це розмова між адвокатом та клієнтом, коли спеціаліст надає Вам відповідь з точки зору закону, чітко посилаючись на нього. Орієнтує Вас щодо дій, які Вам потрібно буде виконати, аби захистити Ваше порушене право.
- Юридична консультація також може бути Вам надана і в письмовій формі. Це роз’яснення спеціалістом компанії у письмовій формі питання, опираючись на галузь права до якої відноситься питання. Адвокат продумає усі шляхи вирішення Вашого питання та запропонує найбільш вигідний вихід для Вас у рамках правового поля з мінімальною витратою Ваших особистих коштів та часу. Така консультація надається з будь-яких питань та у будь-якій сфері.
 

Чому варто звернутися та отримати платні юридичні консультації саме до адвокатського об’єднання «Асмунд»? Ми забезпечимо Вам достойну юридичну підтримку, адже юристи та адвокати нашої компанії являться провідними спеціалістами у різних галузях права, у яких працюють вже понад 10 років. Працівники нашої компанії підходять до розв’язання ситуації, розглядаючи всю багатогранність цієї ситуації. Адвокатське об’єднання «Асмунд» на правовому ринку з 2015 року, що говорить про досвід у вирішенні навіть найскладніших правових питань.

Таким чином платні юридичні консультації адвокатського об’єднання «Асмунд» дозволяють Вам отримати юридичні консультації по кредитам та допомогу в погашенні кредиту, при укладанні шлюбного договору, у земельних питаннях, при виїзді закордон і т. д. Якщо Ви замовите юридичну консультацію у нас, Ви зможете зекономити свій час, гроші та нервові клітини.
З повагою, адвокатське об’єднання «Асмунд»!

Попередня новина Наступна новина